top of page

Praatgroepen

Je kunt je aanmelden per onderwerp. Maximale grootte van een groep groep is 5 (minimaal 3 personen).

Een praatgroep bestaat uit 4 sessies per maand, 3 maanden lang.

We komen eens per week online tezamen voor 2 uur.

Tarieven

Praatgroep, deelname per keer 25 euro, exclusief 21%BTW

Praatgroep kwartaal 250 euro, exclusief 21%BTW

De betaling dient vooraf voldaan te zijn alvorens je kunt deelnemen aan een praatgroep. Je ontvangt een betaalverzoek of een Tikkie.

Aanmelding

Klik op een onderwerp waaraan je wilt deelnemen, beneden op de foto. Je wordt dan direct gelinkt naar mijn mail.

Geef het volgende aan in de mail:

  1. Je naam en achternaam

  2. Adres en telefoonnummer

  3. Het onderwerp

  4. Maand of kwartaalgroep

Relatiecoach Liefdescounselor Cynthia ten Kortenaar
Hart Ballonnen

Praatgroepen voor

vrouwen, over de liefde...

I'm working on myself, for myself, by myself

Liefdesverdriet

Je bent zojuist gescheiden of uit elkaar gegaan met je partner. Gevoelens van rouw en verdriet domineren je dagelijkse leven. Het leven gaat bij iedereen door, maar jij voelt je intens verdrietig en misschien zelfs alleen of eenzaam. Eigenlijk heb je het gevoel dat je basis of de grond onder je voeten is weg geslagen. Liefdesverdriet verwerken kan soms erg zwaar zijn en tijd kosten. Een praatgroep is er om jou daarin op te vangen. Lotgenoten kunnen je daarbij helpen.

Liefdesgeheimen

Je hebt een geheim die je bij je draagt maar niet met je partner kunt delen voor je gevoel of die je misschien wel met je partner deelt, maar niet met je omgeving deelt. Het knaagt aan je en je hebt wel behoefte om er over te praten, maar dan met lotgenoten die jou niet persoonlijk kennen.

In deze praatgroep kiezen we voor pseudonamen, ter bescherming van je privacy. Vooraf stellen we je pseudonaam vast en onderteken je een geheimhoudings-overeenkomst.

Liefdestaboes

Er zijn vele taboes helaas nog over liefdesrelaties of liefdesverlangens. Binnen bijvoorbeeld enkele culturen van religies en traditionele families, maar ook binnen bepaalde standaarden van opvoeding of voel je een specifieke normen- en waarden druk vanuit je omgeving. Een praatgroep kan een waardevolle opvangnet zijn en uitlaatklep. Binnen deze groep mag je kiezen voor een pseudonaam. Er dient  een geheimhoudings-overeenkomst ondertekend te worden.

Liefdesverlangens

Je wilt dolgraag verliefd worden of je bent op zoek naar een liefdevolle relatie. Om een of andere reden is dat nog niet gelukt. Er kunnen vele redenen zijn:

je voelt je vaak erg onzeker over jezelf, je hebt bindingsanst of je bent nog niet de juiste persoon tegen gekomen. Maar je voelt je daardoor vooral eenzaam en wil graag dat gevoel delen en uiten. In deze praatgroep mag iedereen die naar liefde verlangt en zich daardoor wat eenzaam voelt, zich aanmelden.

Liefdesperikelen

Je hebt relatieproblemen met je partner. Je hoofd wordt continue in beslag genomen door gedachten en gevoelens en je emoties vliegen ook nog eens vele kanten uit. Je praat er misschien over met anderen, of juist niet, maar het zit je hoog en je vindt het fijn om er over te praten zonder oordelen en vooroordelen van mensen. Dat mag in deze praatgroep. Even een digitale arm om je heen, begrip en het brengt je altijd nieuwe inzichten die jou verder kunnen helpen.

bottom of page